Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Farmacistii si reprezentantii CAS, fatã în fatã cu populatia

O nouã întîlnire între reprezentantii Casei de Asigurãri de Sãnãtate (CAS) Neamt si populatia judetului, în scopul aflãrii celor mai arzãtoare problemele pe care le întîmpinã aceasta din urmã în materie de asistentã medicalã si farmaceuticã va avea loc în perioada 14-20 decembrie. În acest interval mai multi membri ai conducerii CAS Neamt, însotiti de farmacisti nemteni aflati în relatie contractualã cu respectiva institutie si medici de diverse specialitãti vor merge în mai multe localitãti rurale din zona Piatra Neamt, Roman si Tîrgu Neamt, pentru a se întîlni cu asiguratii si a le oferi servicii medicale si farmaceutice. Întîlnirile vor avea loc la cabinetele medicilor de familie din zonele respective, unde asiguratii vor fi consultati de medici, dupã care li se va prescrie tratamentul necesar, iar farmacistii le vor oferi pe loc medicamentele necesare, fãrã a le cere nici un ban.
Acest proiect esre cel de al patrulea al campaniei „Sîntem aici pentru tine. Sãnãtatea ta conteazã“, sustinute de cãtre respectiva institutie, în colaborare cu diversi furnizori de servicii medicale din judet si nu numai. De data aceasta, parteneri ai CAS la punerea în operã a acestui proiect sînt farmacistii nemteni, care vor oferi medicamente populatiei care locuieste în zone rurale retrase unde nu existã nici farmacii si nici puncte farmaceutice.
Lansarea acestui proiect se va face miercuri, 14 decembrie, la sala de conferinte a Hotelului Central din Piatra Neamt, iar deplasarea în teren se va face în zilele de 15, 18 si 19 decembrie. Odatã cu lansarea proiectului, pe 14 decembrie, va fi ãcut cunoscut si raportul de activitate al CAS Neamt pe 2006.
Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre jurist Daniela Soroceanu, director general al CAS Neamt, reprezentantii acestei institutii, însotiti de farmacisti si medici specialisti vor merge în zone precum Valea Ursului, Brusturi, Drãgãnesti, Borlesti.
„Acesta este ultimul proiect din cadrul campaniei «Sîntem aici pentru tine. Sãnãtatea ta conteazã» pe care am lansat-o anul trecut în decembrie, la împlinirea a sapte ani de activitate a institutiei noastre. Scopul nostru si al acestei campanii este acela de a fi alãturi de asiguratii nostri si,în general, de populatia defavorizatã a judetului, din zonele rurale îndepãrtate, care nu are întotdeauna acces la servicii medicale si farmaceutice“, a declarat jurist Daniela Soroceanu, director general al CAS Neamt.

Articol afisat de 1622 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective