Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 7 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sandra la Piatra Neamt - „I love zacusca and vinetele!“

Piatra Neamt a gãzduit, asearã, poate cel mai important spectacol din ultimii ani. Sandra, consideratã în anii ‘80 vedeta incontestabilã a Germaniei, a venit pentru a doua oarã în România, ca sã sustinã primul concert sub poalele Pietricicãi. Evenimentul a fost cadoul de Mos Nicolae oferit de municipalitate si compania Mix Music. Sandra a sosit la Piatra Neamt marti seara si a plecat imediat dupã concert spre Sankt Petersburg, unde îsi va promova noul album.

51.000 de wati pentru semi-play back

Concertul de asearã este primul sustinut de artistã în Europa de Est, în ultimii 13 ani, si face parte din campania de promovare a noului sãu album, intitulat „Reflections“, lansat în luna septembrie. Organizatorii s-au pregãtit pe mãsura evenimentului si faimei invitatei, aruncînd în luptã o instalatie de lumini si sunet de 51.000 wati. Ieri la prînz, vedeta a fãcut probele de sunet si apoi, multumitã, s-a întîlnit cu presa. Impresii despre România de acum sau despre Piatra Neamt n-a putut sã exprime, pentru cã „m-am trezit marti la sase dimineata si am ajuns la ora 23, deci nu am putut vedea prea multe“. De altfel, nici nu a stiut cã existã orasul Piatra Neamt, pînã de curînd. „Este pentru prima datã cînd mã aflu aici, nu cunosteam în România decît Bucurestiul. Sotul meu a stat în Bucuresti pînã la vîrsta de 17 ani si stiu de la el cã i se spunea «Micul Paris»“, a declarat Sandra. Artista a mai sustinut un concert în România, la Bucuresti, în 1993. „Aici sînt pentru prima datã. Sotul meu nu a venit cu mine, pentru cã este ocupat 24 de ore din 24 cu înregistrarea unui nou album, «Enigma VI». Eu tocmai am lansat albumul «Reflections», care cuprinde remix-uri ale hit-urilor mele cele mai cunoscute. De altfel, la concert voi interpreta melodiile cunoscute de toatã lumea, de acum 20 de ani. Voi cînta live, dar cu o parte din voce în background“, a mai spus vedeta.

Cheia succesului: debutul timpuriu si seriozitatea

„Cheia succesului meu?! Grea întrebare... Cred cã am avut succes pentru cã m-am lansat devreme si m-am implicat serios în aceastã muncã. Am avut si colaboratori foarte buni si oameni care m-au sprijinit“, a mai spus Sandra. Unul dintre acestia este si Michael Cretu, despre care a spus cã a fost printre putinii care au descoperit-o pe ea, cea adevãratã. Cîntãreata a vorbit si despre actualele si viitoarele ei proiecte. De curînd, a promovat un single realizat în duet cu DJ Bobo - „Secrets of love“, dar „acum sînt concentratã pe proiectele mele“. „Lucrez acum la un album care va fi în totalitate al meu, la care nu m-a ajutat sotul. Este primul album pe care îl lucrez singurã, eu am compus si piesele, si versurile, fãrã Michael Cretu. Albumul se numeste «The Art Of Love» si va apãrea pe piatã, probabil, în ianuarie. Sper sã placã fanilor mei, pentru cã va fi cu adevãrat surprinzãtor. Dacã cineva îmi citeste biografia, îsi spune, probabil, cã viata mea pare o poveste frumoasã. Acest album prezintã viata mea asa cum a fost, cu destule momente dificile, cu copilãria grea, ceea ce sînt eu cu adevãrat. Sînt patru piese la care am colaborat si cu alti artisti, restul sînt proprii“, a mai spus Sandra.

„Copiii n-o ascultã pe mama,ci 50 Cent“

Sandra este cãsãtoritã de 18 ani cu românul Michael Cretu, care are rude în Roman, si au împreunã gemeni în vîrstã de 11 ani, Sebastian si Nikita. „Copiii, acum, sînt preocupati de scoalã, nu pot sã spun dacã vor deveni compozitori sau cîntãreti. Cert este cã la scoalã au cursuri de chitarã si tobe si plãnuiesc sã-si înfiinteze o formatie. Nici eu, nici sotul meu nu îi presãm sã facã ceva anume. Oricum, muzica mea e prea blîndã. Ei n-o ascultã pe mama, ci sînt încîntati de 50 Cent si Eminem“, a dezvãluit cîntãreata. Acasã vorbesc germana, bineînteles. Stie cîteva cuvinte în româneste - „ce am mai auzit la Michael cînd vorbeste cu mama lui la telefon“ si a promis cã le va vorbi fanilor la concert în limba românã. Si mai e ceva legat de România care îi place la nebunie: „I love zacusca and vinete“. Vinete a învãtat sã prepare si acasã, zacuscã, încã nu.
Sandra n-a mai stat sã descopere frumusetile plaiului mioritic. Dupã concert, s-a grãbit spre aeroport, de unde a plecat spre Sankt Petersburg, unde peste douã zile, are programat concert pentru promovarea pieselor de pe „Reflections“.
N-a spus dacã si cînd va reveni, a promis doar un album surprinzãtor în ianuarie 2007. Cînd va fi lansat „The Art Of Love“, România va fi, deja, membrã a Uniunii Europene. „Mã bucur foarte mult cã tara dumneavoastrã va intra în Uniunea Europeanã si cred cã va fi foarte bine pentru România si pentru români“, a încheiat Sandra.

Articol afisat de 4696 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective