Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul cere ajutorul publicului

Desi constienti cã evolutiile lor nu au fost satisfãcãtoare în toamna anului 2006 si cã publicul nu este multumit de rezultate, jucãtorii Ceahlãului asteaptã mîine searã sã fie încurajati de un numãr cît mai mare de suporteri. Galben-negrii vor întîlni pe Politehnica Iasi, într-un adevãrat derby al suferintei, dar si al Moldovei. Aceasta pentru cã ambele echipe sînt în zona „nisipurilor miscãtoare“ din clasamentul Ligii I. Radu Doicaru, unul dintre fotbalistii care au jucat meci de meci la echipã, sperã ca el si colegii sãi sã aibã parte de ajutorul suporterilor. „Noi sperãm sã fie stadionul plin, iar spectatorii sã reprezinte al doisprezecelea jucãtor în partida cu Politehnica Iasi. Consider cã este un meci capital pentru noi. ÃŽn tur, Poli Iasi era o echipã mai în formã decît noi, dar acum se aflã si ei într-o situatie destul de rea. Cred cã a venit timpul sã cîstigãm, dupã ce am fãcut cîteva meciuri destul de bune, dar în fata unor adversari foarte puternici“, a declarat Radu Doicaru. Atacantul adus de la Farul Constanta are trecute în dreptul sãu doar 3 goluri în aceastã toamnã, din micuta zestre de 13. De mentionat cã golgheterul Ceahlãului în Liga I, editia 2006-2007, este Mircea Ilie, autor a 4 goluri, din care douã din penalty.
Florin Marin a spus cã se considerã si el vinovat pentru parcursul echipei în cele patru meciuri în care a fost antrenor principal. Este vorba de jocurile cu FC Arges Pitesti (0-1), Rapid Bucuresti (0-3), Dinamo Bucuresti (0-2) si Gloria Bistrita (1-2). „Am si eu lucruri sã îmi reprosez pentru aceste rezultate. Poate cã am gresit tactica adoptatã la unele întîlniri, poate cã am fost lipsit de inspiratie, dar am si avut un program destul de greu. Am avut trei deplasãri si un meci pe propriul teren, dar în care am întîlnit o formatie de top. Sînt nemultumit de rezultate“, a declarat Florin Marin. Tehnicianul pietrean a precizat cã Tibi Serban si Marian Puricã sînt convocati pentru meciul cu Politehnica Iasi, în timp ce pe lista indisponibililor sînt în continuare Costel Ilie, Vasile Prisacã si Dusko Stajic.
ÃŽn ceea ce priveste rezultatele din ultima rundã, Florin Marin a fost de pãrere cã acestea au fost favorabile echipei pe care o pregãteste. S-a referit la meciuril FC Arges - Jiul Petrosani 0-1, Dinamo - FC National 1-0, Poli Iasi - Unirea Urziceni 1-3 si FC Vaslui - U Craiova 3-3. „Nu prea mã intereseazã rezultatele altor adversare, dar pot spune cã am fost avantajati, pentru cã adversarele noastre directe în lupta pentru evitarea retrogradãrii nu au obtinut prea multe puncte“, a încheiat Marin.

Articol afisat de 1471 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective