Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Adolescenti dispãruti fãrã urmã

• în perioada Crãciunului, doi adolescenti au dispãrut de la domiciliu • este vorba de un bãiat de 16 ani, din Borca, si o fetitã, de 12 ani, din Roman • bãiatul a plecat la cumpãrãturi si nu s-a mai întors, iar fata nu a mai revenit de la scoalã •

Douã familii de nemteni nu au avut parte de liniste de sãrbãtori, copiii lor dispãrînd de acasã, fãrã sã mai stie cineva ceva de ei.
Este vorba de un bãiat din Borca si de o fatã din Roman, care nu au mai revenit la domiciliu. Disperati, pãrintii copiilor au plecat în cãutarea lor sesizînd, în acelasi timp, si Politia. În dimineata de 24 decembrie, în ajunul Crãciunului, Gheorghe Bãlan, de 47 de ani, din Borca, s-a deplasat la Postul de Politie din localitate, unde a reclamat disparitia fiului sãu, Gheorghe, în vîrstã de 16 ani. Bãrbatul le-a spus oamenilor legii cã, în dimineata de 22 decemebrie, si-au trimis copilul la cumpãrãturi la un magazin aflat la aproximativ 200 de metri de locuinta lor si nu s-a mai întors. Bãiatul, care avea asupra sa suma de 100 ron, era îmbrãcat în momentul disparitiei cu un pulover din PNA de culoare gri, prevãzut cu fermoar în fatã, pantaloni de trening de culoare bleu-marin, cu dungi de culoare rosie pe pãrtile laterale, purta pe cap un fes de culoare neagrã si era încãltat cu adidasi de culoare albã cu dungi negre pe pãrtile laterale.
Semnalmentele adolescentului: înãltime 1,80 m., greutate aproximativ 75-80 kg., constitutie atleticã, pãr saten, tuns scurt, ochi cãprui. Bãiatul are o cicatrice, de aproximativ 3 centimetri, deasupra ochiului stîng.
Trei zile mai tîrziu, Liliana Cionach, în vîrstã de 33 de ani, din Roman, s-a deplasat la sediul Politiei din localitate, unde a reclamat disparitia fiicei sale, Simeria Liliana, în vîrstã de 12 ani. Conform spuselor mamei, fata a plecat la scoalã în dimineata zilei de 14 decembrie si nu s-a mai întors. Femeia le-a mai spus anchetatorilor cã adolescenta a plecat de acasã în mai multe rînduri, dar s-a întors la domiciliu din proprie initiativã sau adusã de pãrinti. Ultima datã, pãrintii si-au gãsit odrasla în Gara Bacãu, unde practica cersetoria. Liliana Cionach a mai spus cã, de aceastã datã, si-a cãutat fata pe la rude, cunostinte si prieteni, fãrã a da de urma sa. Minora, care lipsea foarte mult de la scoalã, obisnuia sã cerseascã în Roman si în Bacãu.
La data disparitiei, fata era îmbrãcatã cu o geacã din fîs de culoare verde, cu dungi de culoare albã pe mîneci, cu o maletã de culoare neagrã, pulover din lînã de culoare albastrã, tricou de culoare deschisã, pantaloni matlasati de culoare neagrã si era încãltatã cu ghete de culoare maro.
Liliana are înãltimea de 1,60-1,65 m, greutate 40 kg, constitutie slabã, ten mãsliniu, fatã ovalã, pãr saten închis, cu firul drept, prins în coadã, ochii cãprui.
Persoanele care pot da relatii cu privire la locul în care se aflã cei doi copii sînt rugate sã contacteze cea mai apropiatã unitate de politie sau sã apeleze gratuit numãrul de urgentã 112.

Articol afisat de 1847 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective