Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Social-democratii, cuprinsi de spiritul Crãciunului

• „Mos PSD“ a oferit daruri defavorizatilor, iar deputatul Ioan Munteanu i-a chemat la petrecere pe toti liderii filialelor din judet

Social-democratii nemteni au jucat rolul lui Mos Crãciun de sãrbãtori pentru cîteva sute de familii nevoiase din judet. Dupã ce, joia trecutã, femeile din PSD au fost la Centrul „Ion Creangã“ pentru a oferi copiilor articole de îmbrãcãminte, încãltãminte si dulciuri, în functie de vîrsta fiecãruia, înainte de Crãciun, seniorii din partid au organizat, împreunã cu juniorii, operatiunea „Mos PSD“. Numele este adaptat dupã actiunea „Mos TSD“, în cadrul cãreia tinerii social-democrati au oferit 45 de pachete de Crãciun persoanelor sãrace sau cu nevoi speciale. „Actiunea se înscrie într-un obicei al Partidului Social Democrat, de a oferi daruri persoanelor nevoiase sau cu handicap. De coordonarea ei s-a ocupat Biroul Municipal PSD Piatra Neamt, împreunã cu presedintele organizatiei judetene, Ioan Munteanu. Au fost oferite 370 de pachete: 265 au fost distribuite de cei 75 de presedinti ai organizatiilor de bazã din Piatra Neamt, care si-au asumat aceastã sarcinã, de a-i gãsi pe cei mai sãraci din raza lor de activitate. Pachetele au constat în alimente, haine, jucãrii pentru cei mici, cam ce am crezut noi cã ar putea sã aducã bucuria sãrbãtorilor în casele celor nu tocmai favorizati de soartã“, a declarat Adriean Chirilã, presedinte PSD Piatra Neamt.
Pe de altã parte, deputatul Ioan Munteanu, presedintele PSD Neamt, a subliniat: „Organizatia PSD Neamt, ca în fiecare an, încearcã prin acest gest de solidaritate sã ajute cîteva persoane din judet. Nu sînt putine care au lipsuri materiale si probleme de sãnãtate si nu putem face fatã tuturor solicitãrilor, dar, în mãsura în care putem sã ajutãm, o facem. Nu vrem sã se creadã cã facem nu stiu ce eforturi supranaturale. Am vrut doar sã aducem o bucurie de sãrbãtori, sã treacã mai usor peste aceste zile, sã se bucure de ele. Or, bucurie înseamnã si sã ai ce pune pe masã. Acum, la final de an, PSD Neamt doreste tuturor multã sãnãtate si numai bucurii în 2007“.
Dincolo de acest gest fãcut în spiritul Crãciunului, social-democratii nemteni si-au fãcut o serie de planuri pe linie internã. Toti cei 83 de presedinti de organizatii din judet au sãrbãtorit, marti, încheierea a încã unui an de Opozitie si venirea altuia de la care sperã sã le aducã revenirea la guvernare. Invitatia la petrecere a venit din partea presedintelui organizatiei judetene, deputatul Ioan Munteanu: „Este normal, toatã lumea îsi doreste sã se bucure cîteva clipe alãturi de colectivul cu care a muncit un an întreg“.

Articol afisat de 1613 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective