Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Pietonii, vinovati de producerea a patru accidente rutiere

Pietonii, vinovati de producerea a patru accidente rutiere

• în numai douã zile, pe arterele rutiere ale judetului au avut loc cinci accidente de circulatie • patru dintre ele s-au datorat vinovãtiei pietonilor •

Politistii Serviciului Politiei Rutiere au avut parte de un week-end încãrcat, evenimentele rutiere si soferii bãuti dîndu-le serios de furcã. În douã zile, pe soselele judetului au avut loc cinci accidente, patru fiind provocate de pietoni si au fost prinsi în off-side sase conducãtori auto. Primul accident s-a înregistrat vineri, 2 martie, în jurul orei 11, la Vaduri, comuna Alexandru cel Bun. B.M., de 8 ani, din localitate, s-a angajat în traversarea strãzii prin loc nepermis, moment în care a fost accidentat usor de un autoturism Dacia condus de Paul I., de 46 de ani, din Bicaz. Douã ore mai tîrziu, pe strada Progresului din Piatra Neamt, s-a petrecut un alt accident rutier, asemãnãtor cu cel de la Vaduri. P.C., de 11 ani, se angajase în travesarea strãzii prin loc nepermis, fiind acrosat de autoturismul Skoda Superb condus de Cristian B., de 37 de ani, din Piatra Neamt. Pustiul a fost transportat la Spitalul Judetean Neamt.
Tot pietonul a fost vinovat si în producerea unui eveniment ce a avut loc, în jurul orei 8,15, pe strada Stefan cel Mare, din Roman. Cecilia B., de 45 de ani, s-a angajat în traversarea neregulamentarã a unei alei fiind accidentatã de autoturismul Crysler condus de cetãteanul italian Francesco F., de 74 de ani. Italianul conducea autoturismul într-o zonã închisã circulatiei rutiere.
Un alt accident rutier s-a înregistrat sîmbãtã, 3 martie, în jurul orei 19,50, pe DJ 157 A, în apropierea localitãtii Izvoare. Aflat sub influenta bãuturiloc alcoolice, Ion D., de 52 de ani, din Piatra Neamt, se deplasa neregulamentar pe marginea drumului. La apropierea autoturismului Opel Astra condus de Rãzvan S., de 24 de ani, din Piatra Neamt, pietonul s-a dezechilibrat si a cãzut în fata masinii fiind accidentat usor.
Seria neagrã a evenimentelor rutiere s-a încheiat sîmbãtã searã, în jurul orei 22,30, cu un accident grav. Liviu B., de 24 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism Renault, pe DN 15 D. Ajuns între localitãtile Bîrgãoani si Fãurei, datoritã neadaptãrii vitezei la conditiile unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului. Autoturismul a iesit de pe carosabil, s-a rãsturnat dupã care a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, deosebit de violent, soferul a fost grav rãnit, fiind transportat la spital.
Tot la sfîrsitul sãptãmînii trecute, politistii au întocmit 6 dosare penale, patru pentru consum de alcool si douã pentru conducere fãrã permis.

Articol afisat de 1831 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective