Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic, victorie spectaculoasã si înfrîngere rusinoasã

• voleibalistele de la Unic au învins cu 3-2 pe Metal Galati si au pierdut cu 1-3 jocul cu Dinamo

Unic-LPS Piatra Neamt a reusit douã partide total opuse ca evolutie în teren în primele douã etape ale turneului 1 din cadrul play-off-ului Diviziei A1 de volei feminin. Concluzia este cã Unicul a fost o formatie inconstantã si foarte fluctuantã în ceea ce priveste realizãrile pe timpul unei partide.
Primul meci al grupãrii antrenate de Aurel Cazacu si Viorel Rosioru a avut loc vineri contra lui Dinamo. Start perfect pentru gazde, care si-au zdrobit adversarele si au cîstigat fãrã prea mari eforturi setul de sebut: 25-19. A urmat un cosmar pentru toatã suflarea voleibalisticã din Sala Ceahlãul. Unicul nu a mai jucat nimic. Fãrã vlagã, fãrã un lider în teren si cu un adversar care s-a trezit dupã 0-1 la seturi, partida a „curs“ spre victoria dinamovistelor. Umilintã în setul 2 (13-25) si Unicul pierduse busola. A urmat setul 3 în care Anca Martin a iesit accidentatã, dar si Unicul sifonatã (17-25), pentru ca setul 4 sã fie si ultimul (16-25). ÃŽn aceeasi zi de start a play-off-ului feminin, Stiinta a provocat supriza învingînd cu 3-1 pe CSU Metal Galati, formatie care pornea drept favoritã la cîstigarea titlului. ÃŽn ziua a II-a a turneului din Sala Ceahlãul, Unic a dat ocazia iubitorilor de volei sã se bucure, învingînd pe Metal Galati, de care a trecut dupã 5 seturi electrizante: 3-2 (21-25, 16-25, 25-23, 25-22, 20-18). Meciul a început la 18:30 si s-a încheiat în jurul orei 21. Metal Galati a intrat în teren pentru a rãzbuna insuccesul din meciul precedent si a dat impresia cã va reusi acest lucru, dupã ce a avut 2-0 la seturi. Si în volei, ca si în fotbal, se considerã cã 2-0 este un scor periculos. Asa a fost si pentru gãlãtence. Unicul a intrat în teren pentru setul 3 din postura de a nu mai avea ce pierde si a început sã-si toace adversarul. Cu greu au cîstigat gazdele setul, 25-23, dar important era cã au revenit în joc. Cu un moral mai bun si cu încredere în fortele proprii, Unic a cîstigat si setul 4 (25-22) pentru ca în setul 5 sã joace avînd în spate un public „nebun“. Unic s-a impus cu 20-18, însã a fost setul în care arbitrii Paul Szabo si Alin Mateizer au enervat pe toatã lumea. ÃŽn cealaltã partidã a zilei, Dinamo a învins cu 3-0 pe Stiinta Bacãu.
Ieri s-au mai jucat partidele Metal Galati - Dinamo si Unic - Stiinta Bacãu. Detalii despre aceste douã întîlniri vã vom oferi în editia de mîine.

Articol afisat de 1513 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de december la data 05.03.2007 05:00
Dejule,ai belit pisicul!
Deju si Mangalea stau si isi baga unghia in gat ca nu au realizat nimic anul asta.Nu-i nimic ....la sfarsitul campionatului au sa vada ei cu ce echipa raman.Hai Unicul!!!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective