Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 5 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sãmîntã de scandal între liberalii pietreni

• „am informatii cã doamna Tudorancea a strîns semnãturi pentru PLD“, spune Serban Strãtilã • „dacã vrea pe cineva care sã facã sluj în fata lui, domnul Strãtilã nu si-a gãsit omul potrivit în persoana mea“, rãspunde Cornelia Tudorancea •

Sãmînta de scandal persistã în Organizatia municipalã Piatra Neamt a Partidului National Liberal. Presedintele interimar, senatorul Serban Strãtilã, reproseazã colegilor, în special celor care sînt si consilieri locali, cã au strîns si încã mai strîng semnãturi pentru „dusmanul“ PLD. Declaratia lui Serban Strãtilã a venit ieri ca urmare a reluãrii discutiilor pe tema dizolvãrii Biroului Politic Municipal al PNL Piatra Neamt, mãsurã luatã în urmã cu aproximativ douã sãptãmîni. „Dizolvarea a fost mai mult ca un timp de gîndire acordat celor din Biroul municipal, ca sã reflecteze ce vor sã facã si ce cale doresc sã urmeze. S-a si vãzut de altfel în aceastã perioadã cine vrea sã rãmînã în Partidul National Liberal si cine nu. Sînt consilieri locali ai PNL care au strîns semnãturi pentru înfiintarea Partidului Liberal Democrat. Am informatii cã doamna Cornelia Tudorancea a fãcut acest lucru. A strîns de fapt semnãturi în douã rînduri: odatã pentru înfiintarea PLD ca partid, apoi pentru constituirea organizatiilor PLD la nivelul municipiului. De asemenea, consilierii locali ai PNL au avut si actiuni care nu aveau girul organizatiei, de exemplu schimbãrile operate în Adunãrile generale ale Actionarilor la societãtile Consiliului Local“, a declarat Serban Strãtilã. Acesta a adãugat cã toate „faptele“ alesilor pietreni liberali sînt sub lupã si urmeazã ca structurile de conducere ale PNL sã se pronunte cu privire la ele.
Consilierul local Tudorancea neagã cã ar fi adunat iscãlituri. Nu dã vina însã pe partid, ci pe senatorul Strãtilã. „N-am strîns nici o semnãturã pentru PLD. Dacã domnul Strãtilã are dovezi, sã le arate! Am spus dintotdeauna cã sîntem în PNL. Noi am discutat foarte mult între noi. Conform statutului, avem dreptul de a ne exprima liber orice opinie. Dacã domnul Strãtilã, nu Partidul National Liberal - si vreau sã subliniez acest lucru - deci dacã domnul Strãtilã are ceva cu noi, dacã vrea sã scape de noi, sã ne spunã deschis! Am venit în PNL cînd partidul era în opozitie. Dacã domnul Strãtilã nu mai are nevoie de noi, de consilieri locali PNL, sã spunã. Poate nu-i convine cã nu facem sluj în fata lui. Dacã vrea pe cineva care sã facã sluj în fata dumnealui, nu si-a gãsit omul potrivit în persoana mea“, a declarat Cornelia Tudorancea.
Aceasta nu este singurul consilier local luat în colimator de conducerea interimarã a PNL Neamt. Cornelia Tudorancea a fost membru al Biroului Politic Judetean PNL Neamt pînã pe 7 decembrie 2006 cînd, odatã cu suspendarea din functie a presedintelui Gheorghe Stefan, Bucurestiul a decis sã dizolve si forul de conducere. Luna trecutã, mãsura a fost luatã si la nivelul organizatiei municipale a liberalilor pietreni, din aceleasi motive: nerespectarea indicatiilor de partid, actiuni în contra interesului politic al PNL si al cetãtenilor, neimplicare în activitatea partidului, pierderea sediului organizatiei judetene, sustinerea mai mult sau mai putin fãtisã pentru Stolojan&Co, etc. Sase consilieri locali PNL si viceprimarul Mihaela Stoica au luat atunci pozitie, contestînd decizia sefilor de a dizolva biroul din care fãceau parte la municipiu.

Articol afisat de 1483 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective