Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Flacãra Brusturi, surclasatã pe propriul teren

• FC Flacãra Brusturi - CF NGM Leonard Paºcani 1-6 (1-2) • Ovidiu Marc a avut la dispoziþie o echipã formatã numai din juniori •

Flacãra Brusturi a înregistrat cea mai usturãtoare înfrîngere a acestui sezon, pe propriul teren, 1-6, cu NGM Leonard Paºcani. Jocul, care a avut loc la Tîrgu Neamþ, la sfîrºitul sãptãmînii trecute, a fost dominat de la un capãt la celãlalt de formaþia oaspete, care în nici un moment nu a lãsat impresia cã se poate împiedica de o formaþie de juniori. Aceasta pentru cã antrenorii Ovidiu Marc, Iordache Puricã ºi Codruþ Domºa au avut la dispoziþie numai fotbaliºti sub 18 ani, proveniþi de la grupa tehnicianului Gheorghe Bulacu. „Ce sã mai spun despre un meci încheiat cu un asemenea scor? A fost dominat de oaspeþi, iar noi nu am putut face altceva decît sã ne prezentãm cu o formaþie alcãtuitã din juniori. Copiii au încercat, dar au fost depãºiþi la toate capitolele“, a declarat Ovidiu Marc, antrenorul principal al echipei Flacãra Brusturi.
Jocul a început bine pentru echipa din Paºcani, care a marcat în minutul 13, prin Dodoaia, însã egalarea a survenit foarte repede, chiar surprinzãtor de repede, dupã numai patru minute, cînd a înscris Ichim. Elanul gazdelor a fost tãiat imediat de un gol al pãºcãnenilor, prin Lungu. A fost golul care i-a înmuiat pe jucãtorii lui Marc. Dupã pauzã vedeta întîlnirii a fost Tobã. Acesta a perforat poarta nemþenilor în minutul 46. A înscris apoi douã goluri în minutele 51 ºi 53, iar cu 18 minute înainte de final a închis tabela. Rezultatul de 1-6 reprezintã a III-a înfrîngere cu multe goluri primitã în numai cîteva sãptãmîni, dupã 0-4 cu FC Energia Vulturu Focºani ºi 2-4 cu FC Willy 2001 Bacãu. În etapa trecutã, un nemþean ºi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Adrian Solomon, fostul jucãtor al Ceahlãului în Divizia A, a înscris o dublã contra celor de la Aerostar Bacãu, ajutînd astfel pe FCM CFR Paºcani sã urce pe locul II în clasamentul seriei. De altfel cele douã firmaþii, Aerostar Bacãu ºi FCM CFR Paºcani sînt echipele cu care Flacãra Brusturi se va confrunta în aceastã sãptãmînã. În etapa intermediarã de astãzi, Flacãra se va deplasa la Aerostar, în timp ce vineri va juca, în deplasare, la Paºcani.
Deºi a pierdut jocul de la Vatra Dornei, Poli II Iaºi continuã sã conducã fãrã probleme clasamentul acestei serii, fiind una dintre cele ºapte lidere în Divizia C care nu mai au probleme cu promovarea. Pe lîngã ieºeni alte formaþii care privesc foarte relaxate finalul de campionat, aflîndu-se pe locul I în seriile în care evolueazã, sînt: Delta Tulcea (seria a II-a), FC Snagov (seria a III-a), Chimia Brazi (seria a IV-a), Building Vînju Mare (seria a V-a), Oltchim Rîmnicu Vîlcea (seria a VI-a) ºi Auxerre Lugoj (seria a VII-a). Singurele serii în care lupta pentru promovare este încã interesantã sînt cea cu numãrul 8, între FC Baia Mare (43p) ºi Arieºul Turda (38p), ºi cea cu numãrul 9, între Tractorul Braºov (44p), FC Ghimbav (42p) ºi CF Predeal (40p). Rezultatele meciurilor din etapa a XXI-a din campionatul Diviziei C, seria I, sînt: FC Pambac Bacãu - CS Rulmentul Bîrlad 2-0, FCM II Bacãu - FCM Huºi 1-1, CSM Dorna Vatra Dornei - FC Politehnica Unirea II Iaºi 1-0, FC II Botoºani - FC Energia Vulturu Focºani 0-1, CS Orãºenesc Viitorul Liteni - FC Willy 2001 Bacãu 0-2, FC Flacãra Brusturi - CF NGM Leonard Paºcani 1-6, FCM CFR Paºcani - CS Aerostar Bacãu 2-0.

Articol afisat de 1658 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective