Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Campionatul Majoretelor, la prima ediþie

Campionatul Majoretelor, la prima ediþie

• se va concura la douã categorii: clase 1-4 ºi clase 5-8, întrecerea fiind gãzduitã de Sala Ceahlãul

Direcþia pentru Sport a Judeþului Neamþ împreunã cu Asociaþia Judeþeanã „Sportul pentru toþi“ va organiza astãzi, 1 iunie, prima ediþie a Campionatului Majoretelor, concurs dedicat copiilor din ºcolile generale. Echipele înscrise deja în concurs vor lupta la urmãtoarele categorii: clasele 1-4 ºi clasele 5-8. Competiþia va avea loc la Sala Ceahlãul, de la ora 10, ºi va aduna la start echipe de majorete din judeþ, dar ºi una din judeþul Buzãu. „Am ajuns la momentul în care ne pregãtim sã gãzduim acest concurs ºi sper sã fie un început de bun augur. Peste tot am vãzut cã sînt competiþii de majorete, iar acestea nu lipsesc de la majoritatea evenimentelor sportive, ºi nu numai, din pe întreg mapamondul. Am încredere cã va fi un concurs frumos. Este un domeniu nou, dar cred cã are prizã de fete ºi cã doar aºa putem pune bazele creãrii unui nucleu de profesori care sã se ocupe de astfel de echipe. Normal cã totul se va face pe baza unui regulament de organizare a întrecerii ºi sperãm sã avem parte de un spectacol interesant“, a declarat Lenuþa Dabija, inspector în cadrul DSJ Neamþ. Astãzi vor putea fi vãzute la lucru 11 echipe de majorete. La categoria „clasele 1-4“ vor fi urmãtoarele: Liceul Particular nr.1 Piatra Neamþ (prof. Liliana Cîrºmaru), Palatul Copiilor Piatra Neamþ (prof. Zonica Sram), ªcoala nr.1 Tîrgu Neamþ (prof. Anca Enache), ªcoala nr.3 Piatra Neamþ (prof. Alexandra Leonte). La categoria „clasele 5-8“ se vor lupta echipele: Asociaþia Judeþeanã „Sportul pentru Toþi“ Buzãu (prof. Mihaela Bãlãceanu), Liceul Particular nr.1 Piatra Neamþ (prof. Liliana Crîºmaru), ªcoala nr. 6 Piatra Neamþ (prof Cãtãlina Grigoraº), Palatul Copiilor Piatra Neamþ (prof. Zonica Sram), ªcoala nr.2 Bicaz (prof.Geanina Hreniuc), ªcoala nr. 8 Piatra Neamþ, ªcoala „Alexandru Roºca“ Piatra Neamþ.
DSJ Neamþ va avea în grijã ºi buna desfãºurare a Crosului Olimpic, competiþie care va avea loc pe 3 iunie, în Piatra Neamþ, ºi care se adreseazã tuturor celor interesaþi, indiferent de vîrstã. Lenuþa Dabija a spus cã traseul de alergare va rãmîne aproximativ acelaºi ca anul trecut, cu plecare, de la ora 10, din faþa tribunei oficiale a Stadionului Ceahlãului. Se va ajunge pe Strada ªtefan cel Mare, iar sosirea se va face la Turnul lui ªtefan, acolo unde va fi ºi festivitatea de premiere.
Ca în fiecare an, se va organiza în luna iunie ºi Festivalul Naþional de Minihandbal. DSJ Neamþ a anunþat, deja, toate judeþele din þarã despre evenimentul din perioada 22-25 iunie. Se pare cã vor participa reprezentante ale judeþului Neamþ, cu mai multe echipe din Piatra Neamþ ºi Roman, Suceava, Vaslui, Galaþi, Buzãu, Botoºani, dar sînt aºteptate ºi echipe din alte judeþe. Organizatorii acceptã echipe mixte de cîte 8 jucãtori, care se vor întrece într-un campionat ce nu va da nici o cîºtigãtoare. „Este o competiþie la care aºteptãm echipe de copii de pînã la clasa a IV-a ºi, ca în fiecare an, nu vom face clasament. Rezultatele nu vor conta, ci numai atragerea copiilor cãtre handbal ºi cãtre sport. Vom avea grijã ca sponsorii sã ne ajute sã oferim participanþilor premii“, a declarat Lenuþa Dabija. Aceasta a mai precizat cã organizatorii aºteaptã orice ofertã a eventualilor sponsori care sã fie alãturi de copiii care vor veni la Festivalul Naþional de Minihandbal.

Articol afisat de 3163 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective