Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Start în etapa de Cupã Mondialã la sãrituri peste obstacole

Start în etapa de Cupã Mondialã la sãrituri peste obstacole

• întrecerea va începe astãzi, la ora 15, festivitatea de închidere urmînd sã aibã loc duminicã seara, la ora 18 • concursul va fi transmis în direct de B1TV Bucureºti •

Prima etapã de Cupã Mondialã la sãrituri peste obstacole dupã ani de zile în care acest gen de concursuri au fost gãzduite de Bucureºti ºi Sibiu va începe astãzi, 9 iunie, la Piatra Neamþ, la Baza Hipicã „Colonel Virgil Brãbuceanu“ ºi se va termina duminicã, 11 iunie. Costache Lupu, cel care conduce operaþiunea de organizare a concursului, a precizat cã este foarte mulþumit de modul în care aratã Baza Hipicã ºi cã emoþiile nu sînt date decît vremea capricioasã. „Nu mã tem la aceastã orã decît de vreme. Nu se ºtie cum va fi, avînd în vedere ultimele zile, dar sperãm sã fie cald pentru ca tribunele sã fie pline de spectatori. Avem încredere cã echipele prezente vor da totul ºi concurenþii vor face un real spectacol la Piatra Neamþ. Cred cã de frumuseþea spectacolului de la Piatra Neamþ se vor bucura ºi iubitorii sportului ecvestru din România, care vor putea urmãri întrecerile în direct la postul B1TV Bucureºti“, a declarat Costache Lupu. Valoarea premiilor la competiþia nemþeanã este de 23.000 de euro, sumã acoperitã deja de Consiliul Local Piatra Neamþ (700 de milioane lei) ºi de Consiliul Judeþean Neamþ (200 de milioane). De asemenea, sînt o sumedenie de sponsori care au ajutat la organizarea în cele mai bune condiþii a unei întreceri care se vrea a impresiona oaspeþii ºi care se vrea repetatã în anii urmãtori.
La start vor fi cîteva zeci de sportivi. În afara României, care va avea la start 15 sportivi, Ungaria a venit cu 6, Bulgaria cu 5, Serbia&Muntenegru ºi Republica Moldova cu cîte 4, Austria, Turcia ºi Azerbaidjan cu cîte 2. Echipele naþionale vor fi formate din cîte patru sportivi, restul urmînd sã concureze în probele individuale. În aceste condiþii echipele care se vor bate pentru locul întîi în concursul pe echipe sînt România, Ungaria, Bulgaria, Serbia&Muntenegru ºi Republica Moldova. Organizatorii au decis ca valoare premiilor pe fiecare din cele ºase probe care vor avea loc în cadrul întrecerii pietrene sã fie urmãtoarele: Proba 1 (vineri, 9 iunie, ora 15) - 1.000 euro; Proba 2 (vineri, 9 iunie, ora 17) - 1.500 euro; Proba 3 (sîmbãtã, 10 iunie, ora 15:30) - 1.500 euro; Proba 4 (sîmbãtã, 10 iunie, ora 17:30) - 10.000 euro; Proba 5 (duminicã, 11 iunie, ora 15) - 1.000 euro; Proba 6 (duminicã, 11 iunie, ora 17) - 8.000 euro.
Delegaþiile participante la etapa de la Piatra Neamþ a Cupei Mondiale la sãrituri peste obstacole au ajuns în oraºul de la poalele Pietricicãi în cursul acestei sãptãmîni, iar, ieri, o parte dintre acestea au participat la parada organizatã pe strãzile din municipiu.

Articol afisat de 1754 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective