Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Noul antrenor de la Ceahlãul va fi stabilit astãzi

• este posibil ca noul tehnician sã fie bucureºteanul Mihai Stoica • „am avut discuþii cu domnul Gheorghe ªtefan, dar am contract cu Rapid încã doi ani. De aceea nu pot face nici o afirmaþie“, a declarat Mihai Stoica • acesta a cîºtigat ca jucãtor un event cu Dinamo, în 1990, ºi a mai jucat la Progresul Bucureºti, Rapid, FC Argeº, U Cluj, Sportul Studenþesc ºi Aris Limassol Cipru • antreneazã din 1995, trecînd pe la Callatis, Rocar, FC Naþional, Litex Loveci, Ankaragucu ºi a fost secund al naþionalei Armeniei •

Gheorghe ªtefan, preºedintele de onoare al clubului de fotbal Ceahlãul Piatra Neamþ, a afirmat cã astãzi se va anunþa numele noului antrenor principal al Ceahlãului, în urma ºedinþei Consiliului de Administraþie care se va desfãºura la Stadionul Municipal. Primarul municipiului a spus cã totul se va face public în urma ºedinþei CA, cînd se vor afla ºi amãnunte despre viitoarele transferuri pe care le va face Ceahlãul. „Mîine (n.r. - astãzi) vom face public numele noului antrenor“, a spus Gheorghe ªtefan.
Multe nume s-au vehiculat în presã care ar fi putut sã ajungã pe banca tehnicã a Ceahlãului. Ultimul este al directorului tehnic de la Rapid, Mihai Stoica. Acesta din urmã a afirmat ieri, într-o convorbire telefonicã, cã a purtat discuþii cu cei din conducerea Ceahlãului, dar cã un rãspuns oficial îl poate da tot astãzi. „Am avut discuþii cu domnul Gheorghe ªtefan, dar am contract cu Rapid încã doi ani. De aceea nu pot face nici o afirmaþie. Mîine (n.r. - astãzi) vã pot spune mai multe“, a declarat Mihai Stoica. Alte nume vehiculate în ultimele sãptãmîni au fost cele ale lui Mihai Stoichiþã, Sorin Cîrþu, Ionuþ Popa ºi chiar Viorel Hizo, deºi acesta a semnat deja cu Delta Tulcea, echipã nou promovatã în Divizia B.
Mihai Stoica are 44 de ani (pe care îi va împlini pe 5 august), a cîºtigat ca jucãtor un event cu Dinamo, în 1990 ºi a mai jucat la Progresul Bucureºti, Rapid, FC Argeº, U Cluj, Sportul Studenþesc ºi Aris Limassol Cipru. Antreneazã din 1995, perioadã în care s-a aflat pe banca tehnicã la Callatis Mangalia, Juventus Bucureºti, Rocar Bucureºti ºi FC Naþional. Pe plan extrern a antrenat în Bulgaria, pe Litex Loveci, în Turcia, la Ankaragucu ºi a fost secund al naþionalei Armeniei pe vremea cînd aceasta era condusã de Mihai Stoichiþã. În ultimii ani a fost director tehnic al grupãrii giuleºtene, ocupîndu-se însã ºi de echipa a II-a a clubului de sub Podul Grant. Cea mai mare performanþã ca antrenor la Rapid II a fost în toamna anului trecut, cînd a eliminat Steaua din Cupa României.

Articol afisat de 1850 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective