Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic, la Amsterdam, în optimile Cupei Confederatiei

Unic, la Amsterdam, în optimile Cupei Confederatiei

• antrenorul Aurel Cazacu a ales un lot de numai 10 jucãtoare, cu care va aborda meciul de astãzi • ucraineanca Yana Savochkina, ridicãtoarea adusã în urmã cu o sãptãmînã nu are drept de joc în cupele europene pentru Unic •

Unic-LPS Piatra Neamt va juca, astãzi, meciul din prima mansã a optimilor de finalã din Cupa Confederatiei Europene de Volei. Întîlnirea va avea loc pe terenul olandezelor de la AMVJ Amstelveen Amsterdam, de la ora 19.30 (n.r. - 20.30, ora României). Conducerea tehnicã a echipei române a ales ca pentru acest duel sã se bazeze pe serviciile a numai 10 jucãtoare, considerate cele mai bune din lot: Angelica Chivorchian, Laura Mastahac, Dana Cocos, Florentina Nedelcu, Alina Iordache, Elena Zaharia, Alexandra Sobo, Liliana Boghendorfer, Alina Signeanu si Florina Chirilov.
Unicul a plecat spre Amsterdam cu gîndul la o victorie, succes care i-ar mãri considerabil sansele de calificare în sferturile de finalã. Florentina Nedelcu, cãpitanul nemtencelor, a precizat înainte de plecare cã Unicul este o formatie plinã de încredere dupã victoriile din turneul de calificare de la Piatra Neamt si cã fetele sînt pregãtite sã facã o figurã frumoasã. Vasile Ouatu, presedintele de onoare al clubului pietrean, considera cã un debut al Unicului, caracterizat de tupeu si de încredere în forta proprie, ar putea conta mult în economia celor douã confruntãri cu batavele. „Totul depinde de cum vom debuta în aceastã dublã mansã. Acum trebuie sã confirmãm cã sîntem pe o curbã ascendentã în ceea ce priveste jocul, practicînd un volei modern, în vitezã. De evolutia noastrã în dubla cu formatia olandezã vor depinde si viitoarele rezultate din campionat si Cupa României. Cu noua ridicãtoare ucraineancã, pe care am achizitionat-o, presimt cã vom face o surprizã în Cupã si vom bate Galatiul, chiar la ea acasã, însã acum ne gîndim sã pregãtim cît mai bine primul hop cu Amstelveen“, a declarat Vasile Ouatu. Despre formatia olandezã se stiau destul de putine lucruri înainte de plecarea spre Amsterdam. AMVJ Amstelveen are un lot de 10 jucãtoare, din care 9 sînt olandeze, iar una croatã. Gruparea batavã este consideratã favoritã a acestei duble întîlniri, AMVJ nejucînd pînã acum nici un meci în Cupa CEV, editia 2006-2007.
Delegatia pietreanã a ajuns la Amsterdam luni searã, dupã un zbor de 2 ore si 45 de minute. S-a cazat la un hotel din apropierea aeroportului, dar ieri s-a mutat în altul - „Amstelveen“, din cartierul cu acelasi nume, cel mai vechi, al capitalei Olandei. Elevele antrenorului Aurel Cazacu au avut programat, ieri, un antrenament, de la ora 14, în sala de 1.000 de locuri care va gãzdui si jocul din aceastã searã. Astãzi, în ziua meciului, nemtencele mai au programatã o „miscare“, de 30 de minute, cu începere de la ora 9. Plecarea spre România este stabilitã pentru mîine searã, iar sosirea în Piatra Neamt, vineri dimineatã.

Articol afisat de 1605 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de neuken la data 18.01.2007 08:06
Rezultate!
AMJV - Unic 2-3 (25-20, 25-15, 20-25, 17-25, 17-19)
DOC Stap Orion Doetinchem - CVM Tomis Constanta 1-3 (in tur 1-3).
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective