Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Viceprimar bãtut

• vicele de Girov, Constantin Tache, a reclamat la Politie cã a fost victima unei agresiuni • viceprimarul PD spune cã douã persoane necunoscute l-au lovit cu pumnii si cu picioarele, incidentul avînd loc în fata casei sale •

Un incident cãruia i-a cãzut victimã viceprimarul comunei Girov, Constantin Tache, în seara de joi, 29 noiembrie, face obiectul unei anchete declansate de politistii din localitate. Cazul a fãcut vîlvã printre locuitorii comunitãtii si a dat frîu liber zvonurilor de toate felurile, cel mai des vehiculat fiind cã primarul nu ar fi chiar strãin de cele întîmplate. Numai cã primarul Vasile Olaru a negat cã ar sti mai multe despre bãtaia încasatã de viceprimar. Neoficial, am aflat cã seful administratiei locale, într-adevãr, nu se aflã pe lista suspectilor. Zvonul a fost lansat, cel mai probabil, din cauzã cã neîntelegerile dintre cei doi sînt foarte bine cunoscute de sãteni si chiar de cãtre cei de la cîrma judetului.
Una peste alta, un lucru este clar, si anume cã viceprimarul Constantin Tache a depus o plîngere la Postul de Politie Girov, la putin timp dupã ce a fost agresat. Cei care l-au vãzut pe viceprimar au confirmat faptul cã acesta a fost bãtut, echimozele din zona fetei confirmînd agresiunea. Vicele le-a spus politistilor cã în seara de joi a fost atacat în fata portii casei sale de douã persoane necunoscute. Constantin Tache coborîse din masinã si deschidea portile pentru a introduce autovehiculul în curte, cînd a fost atacat de agresori. Acestia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii si cu picioarele, dupã care au fugit fãrã ca victima sã le vadã fetele. Cu toate acestea, edilul bãtut a indicat politistilor doi suspecti. Este vorba de doi tineri care l-au agresat pe viceprimar în timpul campaniei electorale din anul 2004. Atunci, cei doi au fost sanctionati de politisti cu amendã. Verificãrile oamenilor legii au arãtat cã nu persoanele indicate sînt autorii agresiunii, cei doi avînd martori cã la ora cînd viceprimarul era bãtut, ei se aflau în altã parte.
Politistii din comunã au confirmat cã viceprimarul a depus o plîngere si afirmã cã ancheta pentru identificarea bãtãusilor este în plinã desfãsurare. „ÃŽntr-adevãr, domnul viceprimar Constantin Tache a depus o plîngere la Postul de Politie în care reclamã cã a fost bãtut de douã persoane necunoscute. Incidentul ar fi avut loc în fata locuintei sale. Ne-a indicat doi posibili autori, însã cercetãrile au arãtat cã persoanele indicate de el nu sînt autorii agresiunii. I-am spus domnului viceprimar sã meargã la Medicinã Legalã pentru a obtine un certificat medico-legal“, a declarat agentul principal Mihai Rotaru, seful Postului de Politie Girov.
Am încercat sã-l contactãm si pe viceprimarul bãtut, însã nu am reusit. ÃŽn cursul zilei de ieri, Constantin Tache nu a rãspuns la telefonul mobil si nici acasã nu a fost de gãsit. Sotia sa ne-a confirmat incidentul, si atît. „L-am sunat pe sotul meu, care se aflã la Piatra Neamt, si mi-a transmis sã vã spun cã nu doreste sã facã nici o declaratie pînã cînd ancheta politistilor nu se va termina“, ne-a spus sotia vicelui.

Articol afisat de 1712 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective