Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Poliþia cautã doi ofiþeri

Poliþia cautã doi ofiþeri

• sînt vacante un post pentru specialist-psiholog ºi unul în cadrul Serviciului de investigaþii criminale

Inspectoratul Judeþean de Poliþie Neamþ va scoate la concurs douã posturi; ofiþer specialist-psiholog ºi ofiþer în cadrul Serviciului de investigaþii criminale, ambele posturi urmînd sã fie completate din sursã externã. Candidaþii care doresc sã participe la concursul pentru ocuparea funcþiei de ofiþer specilist-psiholog trebuie sã îndeplineascã urmãtoarele condiþii: sã fie absolvenþi ai unei instituþii de învãþãmînt superior de lungã duratã, cu diplomã de licenþã, specializarea psihologie sau psihosociologie (pentru posturile de psiholog); declaraþi „apt“ din punct de vedere medical ºi psihologic; sã aibã cetãþenie românã ºi domiciliu stabil în România; cunoºtinþe de limba românã (scris ºi vorbit); capacitate deplinã de exerciþiu; un comportament corespunzãtor cerinþelor de conduitã admise ºi practicate în societate; abilitãþi de utilizare a computerului (MS, Word, Excel, Power Point, SPSS sau alte baze de date); 3 ani experienþã în specialitatea studiilor superioare absolvite; sã nu aibã antecedente penale sau sa nu fie în curs de urmãrire penalã ori de judecatã pentru savîrºirea de infracþiuni; sã cunoascã o limbã strainã de circulaþie internaþionalã (englezã, francezã, germanã) - nivel mediu. Cererile de participare la concurs vor fi adresate Poliþiei Neamþ, Serviciul Management Resurse Umane pînã la data de 18.08.2006, ora 14. Concursul va avea loc în perioada 06 - 08.09.2006 ºi va consta în susþinerea urmãtoarelor probe: interviul preliminar ( 22 - 23.08.2006), care este probã eliminatorie; probã practicã de utilizare a computerului ºi testul de verificare a cunoºtinþelor la limba strainã (07.09.2006) - care este tot o probã eliminatorie. Verificarea cunostintelor de limba strãina se va realiza prin traducerea de cãtre candidati a unui text (de aproximativ 250 cuvinte) din limba strainã pentru care au optat, în limba româna ºi redactarea unui text în limba strainã (scrisoare, raport, c.v., etc.).
Verificarea abilitãþilor de utilizare a computerului se va face prin susþinerea unei probe practice. ªi pentru candidaþii la funcþia de ofiþer în cadrul Serviciului de investigaþii criminale-profilul protejarea patrimoniului cultural naþional, trebuie sã îndeplineascã unele condiþii. Concursul va avea loc în perioada 07- 09.09.2006 ºi va consta în susþinerea urmãtoarelor probe: a) probe eliminatorii: interviu preliminar; evaluarea performanþei fizice; verificarea cunoºtinþelor la limba strainã; proba practicã de utilizare a computerului; b) proba de concurs: test scris, pentru verificarea cunoºtinþelor îndeplinirii atribuþiilor postului. Relaþii suplimentare pot fi obþinute la telefon 0233/207000, interior 2112.

Articol afisat de 2814 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective