Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 culise.ro
 grazie.ro
 odeon.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Poliția caută doi ofițeri

Poliția caută doi ofițeri

• sînt vacante un post pentru specialist-psiholog și unul în cadrul Serviciului de investigații criminale

Inspectoratul Județean de Poliție Neamț va scoate la concurs două posturi; ofițer specialist-psiholog și ofițer în cadrul Serviciului de investigații criminale, ambele posturi urmînd să fie completate din sursă externă. Candidații care doresc să participe la concursul pentru ocuparea funcției de ofițer specilist-psiholog trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie absolvenți ai unei instituții de învățămînt superior de lungă durată, cu diplomă de licență, specializarea psihologie sau psihosociologie (pentru posturile de psiholog); declarați „apt“ din punct de vedere medical și psihologic; să aibă cetățenie română și domiciliu stabil în România; cunoștințe de limba română (scris și vorbit); capacitate deplină de exercițiu; un comportament corespunzător cerințelor de conduită admise și practicate în societate; abilități de utilizare a computerului (MS, Word, Excel, Power Point, SPSS sau alte baze de date); 3 ani experiență în specialitatea studiilor superioare absolvite; să nu aibă antecedente penale sau sa nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru savîrșirea de infracțiuni; să cunoască o limbă straină de circulație internațională (engleză, franceză, germană) - nivel mediu. Cererile de participare la concurs vor fi adresate Poliției Neamț, Serviciul Management Resurse Umane pînă la data de 18.08.2006, ora 14. Concursul va avea loc în perioada 06 - 08.09.2006 și va consta în susținerea următoarelor probe: interviul preliminar ( 22 - 23.08.2006), care este probă eliminatorie; probă practică de utilizare a computerului și testul de verificare a cunoștințelor la limba straină (07.09.2006) - care este tot o probă eliminatorie. Verificarea cunostintelor de limba străina se va realiza prin traducerea de către candidati a unui text (de aproximativ 250 cuvinte) din limba straină pentru care au optat, în limba româna și redactarea unui text în limba straină (scrisoare, raport, c.v., etc.).
Verificarea abilităților de utilizare a computerului se va face prin susținerea unei probe practice. Și pentru candidații la funcția de ofițer în cadrul Serviciului de investigații criminale-profilul protejarea patrimoniului cultural național, trebuie să îndeplinească unele condiții. Concursul va avea loc în perioada 07- 09.09.2006 și va consta în susținerea următoarelor probe: a) probe eliminatorii: interviu preliminar; evaluarea performanței fizice; verificarea cunoștințelor la limba straină; proba practică de utilizare a computerului; b) proba de concurs: test scris, pentru verificarea cunoștințelor îndeplinirii atribuțiilor postului. Relații suplimentare pot fi obținute la telefon 0233/207000, interior 2112.

Articol afisat de 2480 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.M.)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective