Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Handbaliºtii pietreni au protestat faþã de condiþiile de antrenament

Handbaliºtii pietreni au protestat faþã de condiþiile de antrenament

• sportivii nu s-au antrenat timp de douã zile deoarece se pregãteau în sala de sport a Liceului Calistrat Hogaº ºi nu aveau apã caldã ºi nici mîncare asiguratã

Sportivii de la Handbal Club Municipal Piatra Neamþ nu s-au pregãtit timp de douã zile, protestînd în acest mod faþã de modul în care efectiau antrenamentele. Ultimele ºedinþe de pregãtire s-au þinut la sala de sport a Colegiului Naþional „Calistrat Hogaº“, dar nu aveau apã caldã ºi nici nu le era asiguratã hrana, aºa cum au componenþii celorlalte cluburi din Piatra Neamþ, fie cã sînt de handbal, volei sau fotbal. Ieri, greva acestora a încetat, dupã ce li s-a comunicat cã antrenamentele vor avea loc în Sala Ceahlãul ºi s-a rezolvat ºi probleme mîncãrii.
La reluarea pregãtirii dupã vacanþa de varã, handbaliºtii au condiþionat continuarea activitãþii sub culorile clubului pietrean de plata la zi a salariilor, pentru cã în ediþia trecutã de campionat au fost probleme financiare ºi restanþe la lefuri. Acum achitarea acestora se pare cã este la zi.
La începutul acestei sãptãmîni, Constantin Oprea, conducãtorul de la Handbal Club Municipal Piatra Neamþ, a anunþat cã, în perioada urmãtoare, echipa antrenatã de Stelian Bursuc ºi Rãzvan Caba se va despãrþi de unul dintre interi, Victor Drãghici. Handbalistul va juca pentru Universitatea Bucovina Suceava în Liga Naþionalã. Acesta va pleca sub formã de împrumut la Suceava, în locul sãu HCM Piatra Neamþ urmînd sã primeascã doi jucãtori, a cãror nume nu a fost fãcut public. Nu existã însã posibilitatea de a fi readuºi în lot Ignat, Bursuc sau Dospinescu, handbaliºti care au ºanse mari de a juca meci de meci în viitorul sezon în Liga Naþionalã tot pentru Universitatea Bucovina Suceava. „Mi se pare un schimb bun pentru noi, iar pentru jucãtor o ºansã de a juca din nou în Liga Naþionalã. ªi Politehnica Iaºi a fost interesatã de serviciile jucãtorului, dar, cum de acolo nu ne putea veni nimic în loc, am renunþat la variantã. La Iaºi nu sînt jucãtori nici pentru a completa în totalitate un raport de joc, adicã unul cu 14 nume. Cred cã Drãghici va putea face faþã la Suceava“, a declarat Constantin Oprea. Oficialul a precizat cã un alt jucãtor care ar putea sã nu mai continue cu HCM Piatra Neamþ este extrema Florin Melinte. Se pare cã acesta intenþioneazã sã renunþe la cariera de sportiv, dar nu se þie încã sigur ce decizie va lua pietreanul. Constantin Oprea a mai spus cã, în perioada urmãtoare, va definitiva ºi situaþia juniorilor de la LPS Piatra Neamþ, care vor juca, cu dublã legitimare, ºi pentru HCM. Se pare cã pînã acum s-au înscris în campionatul Diviziei A doar 16 echipe de handbal masculin, existînd posibilitatea formãrii unei singure serii. „Pînã la data limitã de depunere a actelor de înscriere ar mai putea apãrea ºi alte echipe. Noi vrem sã fie mai multe formaþii în Divizia A pentru a nu fi necesar sã jucãm într-o singurã serie cu deplasãri la Oradea sau în alte zone îndepãrtate ale þãrii“, a încheiat oficialul pietrean. Pînã la începerea oficialã a sezonului, HCM Piatra Neamþ are programate cîteva meciuri de pregãtire.

Articol afisat de 1799 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dan SOFRONIA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective